ONZE KRACHT

webdesign paardensport

Hoogstaand

Webdesign

Vakwerk gemaakt door vakmensen

Zien wat wij kunnen?

Zoekmachines zijn simpel

Google is een eitje (voor ons althans). Maar ook jij wilt je website zelf kunnen aanpassen en artikelen kunnen plaatsen. Wij zorgen voor een uiterst goed vindbare website die zonder problemen hoog scoort in Google. Daarbij willen we het ook voor jou makkelijk maken en werken we met unieke integraties waarbij zelf jij de was (SEO) kunt doen.

Doe het anders. heeft kaas gegeten van Google en andere zoekmachines en geeft jouw de website die je verdient.

Veilig en krachtig

Jouw bedrijf staat als een rots en klanten voelen zich veilig. Nu kan je website datzelfde bieden. Een website op maat gemaakt voor jou en je klant. Tot in de puntjes strak afgewerkt en sterk als een paard.

Doe het anders. maakt websites anders. Wij hebben onze eigen manier gecreëerd en leveren daarmee maatwerk af met een krachtig systeem erachter. Eenvoudig aan te passen en geen beperkte CMS systemen waar niemand anders mee kan werken. We waarderen je als klant maar willen je ook vrijheid geven.

Unieke websites

Jouw bedrijf is uniek. Elke website die wij maken is uniek. Bied je klanten een beleving en zorg dat ze niks anders meer willen. Kies voor Anders. Neem een voorsprong op de rest en geef jouw klanten (en jezelf) de website die ze verdienen. Creativiteit is bij ons onuitputtelijk. 

Doe het anders. maakt geen gebruik van standaard templates maar bouwt alles op maat. Jij wilt toch niet dezelfde website als je concurrent? 

Sneller dan het licht

Snelheid is belangrijker dan ooit. Nog steeds zijn de meeste websites mooi maar niet snel. Maar wat vindt je klant daarvan en nog belangrijker wat vindt Google daarvan? Statistieken wijzen uit dat klanten die te lang moeten wachten wegklikken en dat willen we juist niet. Google zet snelle websites bovenaan. Google denkt aan de bezoeker en dat betekent dat Google snelle websites belangrijk vindt. Heel erg belangrijk zelfs!

Doe het anders. maakt ultra snelle websites die een ultieme beleving geven aan je klant en extreem goed vindbaar zijn voor Google.

Zien wat wij kunnen?

Grafisch

Ontwerp

De eerste indruk op jouw klant.

grafisch ontwerp

LOGO ONTWERP

Zoals je oma je vroeger een verhaal vertelde zo ook vertelt elk logo een verhaal. Het geeft een eerste indruk en inspireert. Doe het anders. ontwerpt logo’s met een idee, een gedachte, een boodschap.

PROMOTIE MATERIAAL

Flyers, verpakking, visitekaartjes, huisstijl.

Deze lijst kan nog lang doorgaan. Jij wil nieuwe klanten aantrekken en voor blijven op je concurrent. Wees uniek. Wees anders. Wees de beste op de markt.

SAMEN SPELEN?

We zullen niet bijten. Beloofd!